Eğitimler Tamamlandı

YÜKLENİCİ TEKNİSYEN (MÜTEAHHİT) YETKİ BELGESİ HAZIRLIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI.

Odamız Mesleki Hizmet Sınav Kurulu'nun organize ettiği kapsamlı Yüklenici Teknisyen (Müteahhit) Yetki Belgesi Hazırlık Eğitimleri planlandığı üzere, Eylül 2022-Ocak 2023 kapsayan dönem içerisinde tamamlandı.

Alanında uzman ve tecrübeli 11 farklı eğitmen tarafından, belirlenen programa istinaden EMO Laboratuvar Binasında gerçekleşen Kurslara, sürekli erişim imkanı oluşması, sınavı kapsayan konuların pekiştirilmesinin sağlanması, sektörün güvenilirliğine katkıda bulunması ve yerli iş gücüne katkı olabilmesi amacı ile eğitimlerimiz Odamıza ait Youtube (KTMMOB Elektrik Mühendisleri Odası TV) kanalına eklenmiştir.

Söz konusu eğitimler, 1984 yılından beridir Odamızca Sektöre donanımlı iş gücü sağlanması önceliği ile yapılan yetki belgesi sınavı için gerekli olabilecek tüm unsurlar göz önünde bulundurularak hazırlanmış ve ayrıca geçmiş yıllara ait örneklendirme sorular üzerinden de pekiştirme yapılacak şekilde planlama yapılmıştır.

Sürecin oluşmasında emeği geçen başta Mesleki Hizmet Sınav Kurulu üyelerine, Değerli zamanlarını ayıran tecrübeli eğitmenlerimize, kıymetli Oda Personelimize ve çekim ekibine teşekkür eder, sınava katılacak tüm Adaylara başarılı bir hazırlık dönemi dileriz.



EMO Yönetim Kurulu



Youtube kanalımızdaki Teaser'a buradan erişebilirsiniz.

Egitim